Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Informace > Hlášení rozhlasu > Hlášení rozhlasu 4.3.2024

Hlášení rozhlasu 4.3.2024



  1. Obecní úřad oznamuje občanům, že od 19. února 2024 provádí výběr poplatků za likvidaci komunálního odpadu (tj. z popelnic), poplatky ze psů a poplatky za stočné nejlépe bezhotovostním převodem.  Bezhotovostně je možné uhradit poplatky na bankovní účet obce nebo hotově v kanceláři obecního úřadu v úřední dny. Výše poplatků jsou zveřejněny na webu obce a ve vývěsní skříňce. 
  1. Vážení občané, policie ČR eviduje na území olomouckého kraje několik podvodných jednání, jejichž důsledkem občané přišli o své nemalé finanční hotovosti na účtech. Na webu obce a ve vývěsní skříňce jsou zveřejněny informace k eliminování množství případů tohoto podvodného jednání.

  2. DSO Moravská brána vás zve na XVII. Záhorský ples, který se bude konat 9. března 2024 v kulturním domě v Pavlovicích u Přerova. Zahájení plesu je ve 20.00 hodin, k tanci a poslechu bude hrát skupina „Funny“. Je připraveno bohaté občerstvení i slosování věcných cen. Obec Hradčany zakoupila pro naše občany volné lístky, kdo z Vás budete mít zájem volejte na OÚ do úterý 5. 3. 2024. Srdečně zvou pořadatelé.

  3. Ve čtvrtek 7. března se v 17:00 hodin se v sále obecního úřadu koná 12. veřejné Zasedání zastupitelstva obce Hradčany 
  4. Obec Hradčany zve všechn příznivce dobré zábavy na 1. Obecní ples, který se uskuteční v pátek 15. března od 20:00 v sále obecního úřadu. K tanci i poslechu zahraje olomoucká kapela Funny, vstupné 100 Kč, rezervace vstupenek na obecním úřadě.

  5. Český zahrádkářský svaz Hradčany pořádá již 14. ročník soutěže o nejlepší pomazánku vyrobenou muži "NAŠI CHLAPCI V AKCI". Akce se koná v sobotu 9. března od 14hodin v sále obecního úřadu. 

Informace o průběhu akce:

Příjem pomazánek 12°°- 13°° hodin

Hodnocení ženami 14°°- 16°° hodin

Hodnocení muži 16°°- 17°° hodin

V průběhu odpoledne se můžete těšit na kulturní vsuvky i tombolu o věcné ceny
Srdečně zvou pořadatelé.

 


Návštěvnost stránek

405922