Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Informace > Hlášení rozhlasu > Hlášení rozhlasu 27.2.2023

Hlášení rozhlasu 27.2.2023



 

  1. Klub seniorů Hradčany pořádá v pátek 3. března od 16:30 hodin v sále obecního úřadu akci „Podvečer pro ženy“. Program je zveřejněný na webu obce a ve vývěsní skříňce úřední desky. Srdečně zvou pořadatelé. Od 16 hodin bude rovněž pro příznivce piva otevřen hostinec.

 

  1. Zahrádkářský spolek oznamuje svým členům, že v pátek 3. března se koná ve spolkovém domě v 18 hodin členská schůze.

 

  1. V sobotu 4. března pořádá Klub seniorů Hradčany jarní výstavu. Její součástí bude i výstava kraslic a zdobených vajíček. Uvítáme zapůjčení zdobených vajíček od občanů na tuto výstavu. Různě zdobená vajíčka označená svým jménem můžete od pátku přinést do místního obchodu a nebo v pátek 3.3. od 16:00 hodin do místního hostince. Děkujeme všem, že se s námi budou podílet na uspořádání této výstavy.

 

  1. Magistrát města Přerova oznamuje, že ve dnech od 16. do 31. března 2023 bude pro veřejnost uzavřeno pracoviště agend občanských průkazů a cestovních dokladů na nám. TGM 16. Důvodem je jejich stěhování na novou adresu Kratochvílova 14 – velká pasáž – bývalá galerie .

  

  1. Z důvodu celodenního školení ve středu 1. března nebude na obecním úřadu přítomna účetní paní Sehnalová. Poplatky a další záležitosti si opět můžete na obecní úřad přijít vyřídit v pondělí 6. března.

 


Návštěvnost stránek

405182