Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Informace > Hlášení rozhlasu > Hlášení rozhlasu 20.11.2023

Hlášení rozhlasu 20.11.2023



  1. Od zítřejšího dne, tj. 21. listopadu až do pátku 24. listopadu bude na ploše vedle obecního úřadu přistavena vlečka na listí. Vlečka bude každý den před 15 hodinou odvezena a následující den opět přistavena ráno prázdná. Přesto žádáme občany, aby v maximální míře využívali kompostérů, které obec nabídla všem občanům zdarma. Větve z keřů a stromů prosím ukládejte na novém sběrném místě, a to na obecním pozemku, který se nachází za zahradou Sloukových a před halou Horákových směrem k čistírně odpadních vod. V zadní části pozemku je páskou vytýčený prostor, kam lze větve ukládat. Rovněž žádáme občany, aby biodpad neházeli do kontejnerů na papír nebo plast. 
  1. Upozorňujeme občany, že ve středu 22. listopadu bude účetní obce čerpat řádnou dovolenou. 
  1. Ve čtvrtek 23. listopadu pokračuje od 17:00 hodin v knihovně pod vedením paní knihovnice vzdělávací akce zaměřená na digitální technologie. Zájemci získají základy práce na počítači, základy práce s textem a tabulkou. Dozví se, jak na internet a nenaletět různým podvodníkům a mnoho dalších dovedností ze světa moderních technologií. Akce se bude konat pravidelně každý týden ve čtvrtek od 17:00 hodin. 
  1. Vážení občané, tak jako každý rok, tak i letos bude náves zdobit vánoční strom a betlém. Obracím se proto se žádostí na všechny ochotné dobrovolníky, kteří by přišli v sobotu 25. listopadu v 10.00 hodin betlém postavit. Předem všem děkuji. 
  1. Honební společenstvo Pavlovice-Hlinsko-Hradčany oznamuje, že dne 25. listopadu 2023 proběhne v katastrálním území Hradčany na Moravě hon na drobnou a černou zvěř. Sraz účastníků bude v místním hostinci. Pro veřejnost, která se honu nebude účastnit od začátku, bude hostinec zpřístupněn od 16:00 hod. Občerstvení je zajištěno, bohatá tombola, možnost zakoupení zvěřinových specialit. Srdečně zve Honební společenstvo. 

Návštěvnost stránek

406007