Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Informace > Hlášení rozhlasu > Hlášení rozhlasu 29.12.2021

Hlášení rozhlasu 29.12.2021



Datum konání:
28.12.2021

1.

Turistický klub při místním zahrádkářském spolku pořádá v pátek 31.prosince 2021 tradiční silvestrovskou vycházku k obecní chatě v Dřevohostickém lese. Sraz je v 9 hodin na mostě za výletištěm. Příjemnou procházkou a setkáním s přáteli ze sousedních obcí si zkrátí čekání na příchod nového roku.

2.

V sobotu 1.ledna 2022 pořádá turistický klub při zdejším zahrádkářském spolku tradiční každoroční procházku po okolí Hradčan. Sraz je ve 13 hodin u autobusové zastávky. Všichni jste srdečně zváni ke společnému načerpání sil po silvestrovských oslavách pod heslem ,,jak na Nový rok, tak po celý rok". 

3.

Vážení občané, dovolte mi, abych alespoň touto cestou poděkovala za celoroční práci všem stálým zaměstnancům obce, pracovníkům na dohody i administrativním zaměstnancům, kteří se starají o vzhled a chod naší obce. Mé díky patří samozřejmě také všem spolkům a jejich členům a v neposlední řadě patří díky členům zastupitelstva obce. Zkrátka těm, kteří pečují o naši vesnici. Zároveň Vám chci všem popřát do nového roku především pevné zdraví, dobrou náladu, nadhled, přátelství, setkávání se slušnými lidmi, úspěchy v práci ... zkrátka všechno dobré. 


Návštěvnost stránek

405530