Změna velikosti písma

Drobečková navigace

Úvod > Dění v obci > Aktuality > Hlášení rozhlasu 2.10.2023

Hlášení rozhlasu 2.10.2023



  

  1. Dnes se bude u příležitosti dne seniorů konat v 17:30 hodin v sále obecního úřadu zdravotní přednáška lektora a bylinkáře pana Karla Štenbaura. Věnovat se bude bylinkám a mastičkách na potlačení bolesti pohybového aparátu, na posílení imunitního systému a detoxikaci těla. Tužku, papír na poznámky a dobrou náladu s sebou. Přednáška je zdarma a pro všechny občany obce. 
  1. Vodovody a kanalizace oznamují, že ve čtvrtek 5.10.2023 bude jejich pracovník provádět v naší obci odečty vodoměrů. 
  1. Oznamujeme občanům, že ve čtvrtek 5. října 2023 od 8:30 hod bude v naší obci firma Dermax DDD provádět deratizaci. Budou ošetřeny kanalizační šachty a veřejné travnaté plochy. Vzhledem k tomu, že hlodavci se vyskytují i v okolí obytných domů a hospodářských stavení, vyzýváme občany ke spolupráci při jejich hubení. Pokud to situace vyžaduje, obraťte se přímo na pracovníky jmenované firmy, tel.: 737 436 239, nebo nahlaste zvýšený výskyt do středy na obecním úřadě. Tak bude zabezpečeno komplexní ošetření obecních prostor. 
  1. Zastupitelé obce srdečně zvou všechny příznivce cimbálovky na „Posezení s Primášem“ v pátek 13. října od 19:00 hodin v sále obecního úřadu. Předprodej vstupenek je na obecním úřadě ve výši 100,-Kč. Na místě pak 150,- Kč. 
  1. V sobotu 14. října jsou srdečně zváni všichni běžci na již 7.ročník krosového-trailového závodu po okolí naší obce "Hradčanské vlnky", Ten začne od 9 hodin v areálu místního výletiště. Jako první budou probíhat běžecké závody v dětských kategoriích tzv.,,Hradčanské vlnečky", a to asi od 9 hodin. V 11 hodin startuje z výletiště 1/2 maraton na 21,1 km. Ve 12 hodin pak bude start hlavního závodu na 10,4 km od naší kaple s cílem na výletišti. Na této trati bude vyhlášena nejrychlejší hradčanská žena a nejrychlejší hradčanský muž. Pro vítěze budou připraveny diplomy, poháry, medaile i věcné ceny. Běžci určitě rádi přivítají, když jim příjděte fandit na start nebo podél trati! Podrobnější informace najdete na webu obce a fb obce.

Návštěvnost stránek

407004